HART VOOR ELKAAR
Logo Sabb's Fashion & Lifestyle.png

MAGENTA Projects en Sabb's Fashion & Lifestyle zetten zich in om mensen met elkaar te verbinden en met elkaar in contact te brengen. 

Op deze pagina willen wij mooie projecten, goede doelen en ondernemers met elkaar in contact te brengen.

Ondernemend vanuit MIJN  hart

 

Samen bereik je zoveel meer dan alleen, dus sla de handen ineen!

BeautyBank.nl

Sabb's Fashion & Lifestyle is aangesloten bij de BeautyBank.

Lees het verhaal van dit fantastisch mooie project en sluit je ook aan!

De BeautyBank bestaat uit een groep professionals uit de beautybranche die passie hebben voor het vak en hart voor mensen. We investeren in de toekomst van hen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zodat ook zij de mogelijkheid hebben om later hun eigen talent (weer) in te zetten. We geloven dat iedereen zijn unieke bijdrage kan leveren.

Door anderen meer zelfvertrouwen te geven, zullen er op termijn positieve veranderingen mogelijk zijn. Een nieuwe baan, meer zelfstandigheid, meer eigenwaarde. Dat is uiteindelijk goed voor hen, goed voor de omgeving en uiteindelijk goed voor de maatschappij en economie!

De BeautyBank is bedacht door Karin Edwards, die jarenlang een eigen kapsalon had. Ze weet als geen ander hoe fijn mensen zich voelen met verzorgd haar en make-up. Zeg nu zelf, hoe voel jij je als je haar goed zit? En wat doet dat met jou? Karin: ‘Ik heb met eigen ogen gezien hoe mensen zelfs meer rechtop gaan staan en zich van binnen beter gaan voelen na een make-over’.

Karin heeft zelf de nodige tegenslagen in haar leven overwonnen. Met de BeautyBank wil ze nu iets doen voor anderen die een boost nodig hebben. Het vergt energie, veerkracht en zelfvertrouwen om uit een dal te komen. Om het gevoel te behouden dat ook jíj meetelt in de maatschappij. Een coupe die bij je past, met de juiste kleur, een getrimde baard of – voor de vrouwen – passende make-up doen wonderen voor je uitstraling en je gevoel van eigenwaarde. Juist in deze tijd waar veel mensen hun baan kwijtraken of te maken krijgen met een burn-out denk ik dat we zeker een meerwaarde bieden.

Met behulp van onze professionals en donateurs geven we onze cliënten de boost die ze nodig hebben.

Doe je mee? Want iedereen is nodig en delen is vermenigvuldigen!

www.beautybank.nl

 

 

MAGENTA Projects

Tel: 06-20 391 872

info@magenta-projects.nl

© 2020 MAGENTA Projects | webdesign by WT Design

 

 

SABB'S Fashion & Lifestyle

 

Tel: 06-20 391 872

info@sabbs.shop

Logo Sabb's Fashion & Lifestyle.png
  • Facebook Magenta Projects
  • Instagram Sabb's Fashio & Lifestyle